Flour mix boleh dibeli dengan add on item sekiranya suka. Mungkin ada yang nak guna gula organik, takde masalah. Beli flour mix sahaja pun masih boleh.

Nak guna chocolate yang lain, flour mix jawapannya. Tak suka kacang, flour mix jawapannya. 

Bezanya L adalah untuk loyang saiz 8" atau 9". Manakala untuk saiz S adalah untuk saiz yang lebih kecil, 6" atau 8"x3". Instruction note untuk buat brownies ni pun kita akan beri sekali di dalam pek ni ya.

Harga yang dipaparkan DAH TERMASUK POSTAGE (semenanjung)

Semua orang dah boleh buat brownies sendiri lepas ni. Senang, cepat, sedap, freshly homemade lagi. Kalau nak lagi best, boleh add on item Nutella/choc drizzle. kami dah bagi siap-siap dalam piping bag nanti. Tinggal gunting bucunya dan drizzle.


Sila lihat video di bawah ini untuk cara penyediaannya

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Flour Mix

  • RM11.00


Available Options


Tags: Flour Mix