• MAGIC NANO RUBBER PAD

Pad Getah Nano Ajaib! Keupayaan Penjerapan yang Kuat. Sesuai untuk pejabat, ruang tamu, bilik mandi, dapur, kereta, dan tempat lain.
Terlindung Kuat & Amat Bergetah


Nama: MAGIC NANO RUBBER PAD
Bahan: Getah Silikon Nano
Warna: Hitam
Fungsi: Pelekat Universal Boleh Melekat Di Mana Saja
Ciri: Mesra Alam

Saiz pembungkusan: 15cm x 12cm x 3cm
Spesifikasi item tunggal: 0.5cm * 3cm * 15cm / 0.35cm * 5.5cm * 13.5cm
Berat kasar satu set: 62g

Direka pada pad getah nano menjadikannya stabil, keupayaan penjerapan yang kuat, letakkan di mana sahaja yang anda suka.

KESESUAIAN
Sesuai dengan semua telefon bimbit iPhone dan Android dalam jarak 4-8 ​​inci, seperti iPhone 6 / 6S / 7 Plus, HUAWEI, Galaxy S7 / S6 / S8, Note 6/5, LG, Sony, Nexus, walaupun demikian. Mainkan peranan yang baik di pejabat, dapur, kereta, meja malam, dan meja makan anda.

PELBAGAI SUDUT

Dudukan telefon bimbit ini mudah disesuaikan, menyokong pandangan menegak dan mendatar. Sudut pandang yang sempurna ketika menggunakan Facetime dan YouTube, mudah untuk membaca mesej, Facebook, e-mel, tukang masak dari resipi dalam talian.

KEHIDUPAN SMART
Sangat sesuai untuk bermain permainan, menonton video, melihat foto, membaca, menaip, rakaman video, dan V-TEKNOLOGI memberikan kemudahan seumur hidup.

KENAPA SANGAT ISTIMEWA
Dudukan untuk telefon bimbit diperbuat daripada pad getah nano, kekuatan yang lebih tinggi, dan berat yang lebih ringan. Anda boleh mencucinya apabila kotor, ia akan menjadi yang baru setelah mencucinya.

PAKEJ TERMASUK:
2 x Sticky Magic Nano Rubber Pad (seperti gambar ditunjukkan)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

MAGIC NANO RUBBER PAD

  • Product Code: Magic-Nano-Rubber-Pad
  • Availability: In Stock
  • RM3.90